Dance World

2 / 2

Dance World este o trupa de dans modern infiintata in anul 2007, o trupa de acum foarte cunoscuta, o trupa care isi croieste drum neted si curat catre succes. Foarte activa si partener de nadejde la cele mai importante concursuri de dans, festivaluri nationale si internationale, emisiuni televizate, spectacole si orice tine de show, tineri care promit multe si care se antrezeaza uitand de oboseala, de vacanta si de orice altceva.


Dance World a luat nastere la initiativa Alinei Cimpoieru, din pasiunea sa pentru coregrafie, dar si pentru lucrul cu copiii. Sa lucrezi cu copii cu varste intre 5 si 19 ani este frumos si in acelasi timp dificil. Ea sustine ca dansului ar trebui sa i se acorde o importanta mai mare in educatie.Evenimente in care au avut un mare succes: Clopotelul de Argint, Cerbul de Aur, Eurovision Junior, Festivalul Flori de Mai; Festivalul Tineretii; Mamaia copiilor; Dance Fest Novi Sad; Gef ; Cupa mondiala a dansului in Italia, Show-ul concurs Romania Danseaza , show-ul concurs Romanii au talent , Dance World Cup , WCOPA, Mundo em Danca etc.

Singurul motiv pentru care trebuie să stăpânești tehnica e să te asiguri că trupul nu va împiedica sufletul să se exprime singur.

Coregrafa care a cucerit Hollywoodul își trăiește viața în ritm alert, tot timpul cu gândul și sufletul la următorul ei proiect.Are o puzderie de realizări în domeniul pe care și l-a ales, cu pasiune, de mică. Și-a propus țeluri profesionale greu de atins, pe care le-a bifat în ciuda a tot și a toate. Se dedică zi de zi dansului și copiilor pe care-i are în echipă și-n suflet și nu cedează în fața greutăților de orice fel.Din punctul nostru de vedere, cea mai mare realizare a trupei este detinerea a doua titluri de campioni mondiali la Hollywood la WCOPA- World Championship of Performing Arts din 2016. Reprezentarea Romaniei in America, la Olimpiada Artelor, castogarea a 6 medalii de aur si doua de argint, a reprezentat o adevarata mandrie pentru trupa si pentru tara.